1706. Habitatges a les Tonyines

Client: privat
Localització: Llançà
Superfície: 445 m2 d’habitatges, 150 m2 de garatge
Pressupost: 750.000
Redacció projecte: 2017-2018 realització: 2018-

La propietat desitjava uns habitatges que pogués llogar o vendre i un habitatge propi dins del mateix edifici. Aquesta premisa feia pensar un projecte d’habitatge unifamiliar dins d’un de plurifamiliar o a l’inrevés.

Els clients també volien que l’entrada exterior dels habitatges fos un reclam d’atenció, ja que aquesta és la part de l’edifici que es veia des de la carretera de Llançà al Port de la Selva. Per aquest motiu es van realitzar unes lames verticals a la caixa d’escala que donen personalitat i alhora fan de brisoleil a l’edifici.

El garatge, amb la idea d’abaratir costos, es va proposar com si fos un porxo al costat de la piscina.

L’estètica de l’edifici també era clara: edifici simple, modern, blanc i amb combinació d’elements de fusta.

La imatge de l’edifici intenta resumir les premises inicials amb l’obtenció d’un volum neutre, modern i singular.