1609.
Casa a les Carboneres

Client: privat
Localització: Llançà
Superfície: 350 m2 d’habitatge, 100 m2 de garatge
Pressupost: 650.000
Redacció projecte: 2017 realització: 2018-

Un programa molt complet en un terreny amb forta pendent ens va suposar un repte de col.locació dels espais que desitjava el nostre client.

Les vistes sobre el Port de Llançà ens van fer decidir per col.locar a un sol nivell els espais de dia i la piscina desbordant.

Vam realitzar dos patis laterals per trencar la compacitat dels espais i ens va permetre esponjar la construcció resultant. Alhora vam separa la casa del carrer del darrera per poder obtenir un pati a sud que ens faria entrar el sol per la zona de la cuina.

L’habitació principal la vam col.locar a dalt de tot en forma d’àtic i permetent-li llums i vistes per les quatre façanes. La resta d’habitacions les vam situar per sota del nivell de la zona de dia. A més a més, aquestes les vam situar en dos nivells per obtenir, en un d’ells, la possibilitat de tenir un estudi independent.

A baix de tot i amb entrada pel carrer inferior hi ha el garatge de gran capacitat, unit a l’habitatge a través d’un ascensor.